Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Riilahti 5 päivä (leirikisat)

Vika päivä Riilahessa :( Tänään on leirikisat, ja koska leirimme on kenttäleiri päätimme pitää erikseen este ja koululuokat. Osallistun kumpaankin, ja meen Vilmalla, jota olin toivonutkin !

Ennen kisoja oli aikaa, joten pakkailin. Sen jälkeen kävin hoitamassa Vilman ja pistämässä itelleni kamat. Ajattelin pistää Vilmalle sykeröt, mutten jaksanut vaivautua. Pistin sen jälkeen Vilmalle kamat ja mentiin ruohokentälle kuolukisaamaan. Ennen tätä en oo ikinä ollu ruohokentällä.

Verkassa tein paljon siirtymisiä, jotta Vilma olisi rauhallinen eikä kiirehtisi turhaan. Se onnistu hyvin, mutta Vilma oli vähän kuuro sisäpohkeelle, eikä halunnu mennä kulmiin. Otin laukka-käynti siirtymisiä molempiin suuntiin, koksa sellanen radallakin on. Ne meni ihan hyvin, kunhan Vilma malttoi.

Omalla vuorollani mnein kouluradalle, ja otin vähän ravia sillä aikaa kun Jessica kirjotteli autossaan jotain. Radalla Vilma oli tosi rauhallinen, ravilisäyksessäkään ei tullut laukkaa! Sisäpohhje ei mennyt taaskaan läpi, joten kulmiin asti emme päässeet... Se oli kummiskin oma virheeni, ja lähdin radalta iloisesti! :)

Seuraavaksi esteradalle. Ei verkattu kunnolla, koska tultiin suoraan kouluradalta. Esteet oli siis hiekkakentällä. Otettiin kuitenkin pari hyppyä. Vilma hyppäs ihan hyvästä paikasta, mutta sen jälkeen lähti viilettämään. Kesti hetki saada se kiinni.

Menin ekana radalle, tavotteenani oli saada puhdas rata. Radan arvostelu taisi olla tyyliarvostelu. Viimeksi olin tyyliarvostelussa Dollylla. Emme tainneet edes sijoittua niin kovaa rouva meni :D Mutta takasin leirikisoihin: Mun piti mennä 70-80 cm korkeudella, mutta unohin koko jutun. Muttei korkeudella väliä, menin 60-70 cm :)

Päästiin koko rata puhtaasti, ehkä vähän turhankin kovaa. Kutoselle tuli huono hyppy, laukka oli liian pitkää linjalle, oma vikani. Kuvissa ohjat roikkuvat kamalasti sen takia, ne vaan valuvat... Mennessäni radalle ne kuitenkin oli ihan hyvän mittaset, nököjään radalla valahtivat :/

Kun kaikki oli mennyt radan, loppuverkattiin. Sen jälkeen pesin Vilman, ja tein Pepen boksin. Ikävä tulee kumpaakin, vaikken tuntenut edes kauaa noita heppoja.

Claudian äiti tuli hakemaan kolmelta, ja lähdettiin kotiin :( Nukuin pahanolon takia koko matkan...

Ollaan jo sovittu, että ensvuonna uudelleen Rilax ja Lehtis! Pitää jo alkaa säästämään! Hassua, leirejä odottaa koko vuoden ja ne menee niin nopeasti ohitse...

Kouluradasta 63.5 % :) Alla vielä kuvat este ja kouluradasta.

7 kommenttia:

  1. Hahaa, meidän ryhmä oli ainoo joka sai päättää korkeuden ;)

    VastaaPoista
  2. Haha :D katja kysy et minkä korkusen haluun ni sanoin et 7080 ni se sano et muistuta sit mut unohin :D ihasama! Ja oho nii sainki

    VastaaPoista
  3. Kuinka mones olit nois kisois? :)

    VastaaPoista
  4. Aa noi meillä oli hyvä kun se kysy verkassa minkä korkusena ja sit kun kaikki halus saman 80-85 niin ei tarvinnu muistutella :p

    VastaaPoista
  5. Aaa :D meiltki kysy mutku kaikki halus erikorkusin

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)