Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Riilahti 4 päivä

Kirjotan taas iPadilla rikkinäisen koneen takia, ja kuvat on kopioitu puhelimella facebookista.

Tänään ei ollut muita tunteja, kun pitkä uittomaasto. Meillä oli myös aamutalli :D

Jessica kysyi, kestääkö kuntoni rratsastaa neljä tuntia, eli uittopaikkaan ja takaisin. Sanoin että kestää, mutta selkäni oli vähän kipeä :/ Otin Buranan, sillon oli jo parempi. Pistin vielä turvaliivin, se tukee selkää.

Sain Papin, vaikka olin toivonut Pepeä. Mutta Pepe ei varmaan ui :( Mutta ei
se haittaa!

Hoidin Papin ja laitoin kuntoon. Olin jonossa tokana, Jessican jälkeen. Käveltiin pelloille asti, ja siitä ravattiin metsälle. Papi oli reippaan ja laiskan välimuotoa. Pidän enemmän reippaista, enkä eteenpäin ajettavista.

Ravattiin metsälle asti, ja siellä Jessica näytti jättimuurahaiskeon ja sotilaspiilon. Sen jälkeen laukattiin ylämäki yksitellen, ja matkattiin rannalle. Lenkki kesti n 1.5 h :)

Papi kahlaili alussa, mutta lopulta mentiin uimaankin :) Söin lounaan, ja ratsastajat vaihtu. Mä menin sinne ja takasin, samoin poninomistajat.

Papi oli aika innoissaan kotimatkasta, ja hyppi kuin pupu. Nähtiin nuori hirvi hakkuualueella, Papi ei edes huomannut sitä :D laukattiin taas ylämäki, ja Papi oli hirmu innoissaan! Mentiin tallille ja hoidin Papin ja putsastin Pepen boksin.

Tänään ei ollut enään ratsastusta, grilli ilta ja kummitusrata vain. En menny radalle, ensvuonna sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)