Sivut

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Riilahti 3 päivä

Olen kirjoittaunut tämän tekstin, mutta muokkailen tätä + lisään kuvat.

Tuntiteemaa tänään ei ollut, vaan saatiin toivoa mitä tunteja haluamme, ja sitä mukaan päätettiin ryhmät. Toivoin esteitä ja maastoesteitä, ja sain molemmat! Ryhmiä vähän muunneltiin sen mukaan, että kuka halus mitäkin, muttei se haittaa.

Maastoesteet oli ekana, ja niihin sain Pepen, jota toivoinkin. Jes! Tänään mentiin toiselle radalle, jossa on neljä estettä. Ravattiin pelloilla, ja laukattiin ylämäki. Pepe oli taaskin aika reipas :)

Radalla sain hypätä ykkösen, kakkosen ja nelosen. Kolmonen oli Pepelle (ja minulle) liian iso tukki. Kaikki esteet meni hyvin, mutta vikalle tuli aina outo hyppy. Pepe lähti aina kiihdyttää vikaa kohti, ehkä sen takia. Mentiin rata kolme kertaa. Sen jälkeen kahlailtiin joessa ja sitten palattiin tallille tietä pitkin :) Hoidin Pepepojan hyvin.

Seuraavan tunnin menin Vilmalla. Katja piti tuntia, koska Jessica oli pitämässä toista tuntia samaan aikaan. Alkuverkoissa Vilma oli tosi reipas, mutta kuitenkin sellanen että sai hidastettua. Esteillä se alkoi kuumua aika paljon, mutta rauhottui kunhan muistin puolipidätteet.

Hypättiin tosi pientä, n 60-70 cm. Hypättiin seuraavanlaista rataa: kokorataleikkaalla pysty, pitkällä sivulla pysty, voltti ja kavaletti, takaisin pitkälle sivulle ja okseri. Vilma teki hyvät hypyt, kunhan ei mennyt liian kovaa. Katja sanoi että mulla on ihan hyvä käsi, kunhan uskallan myödätä kunnolla. Mentiin rata molempiin suuntiin, ja paikat löyty hyvin. Loppuverkat, ja vein Vilman talliin ja hoidin sen :)

Chillailtiin illalla mökissä, ja Jessica tuli sanomaan yömaastosta, josta ei kerrottu etukäteen. Menin lempimaastoheppa Pepellä! Nopeasti kamat päälle ja talliin!

Laitoin Pepen kuntoon, ja lähdettiin. Kierreltiin jännissä paikoissa, mutten kerro enempää. Ravailtiin ja käveltiin, ja Jessica kertoi tarinoita. Oli tosi kiva reissu, ja oli aika hämärää, kello oli puol kakstoista ? Kun retki loppui, vein Pepen talliin ja hoidin sen, koska se ei jatkanut seuraavaan ryhmään.

2 kommenttia:

  1. Repesin (mun iPad tarjos rupesin) tolle sanankorvaus-jutulle :D

    VastaaPoista
  2. Noku oon esim kirjottanu kivi ni se on tarjonnu jotai kissaa :D

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)