Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Riilahti 1 päivä

Tänään oli siis lähtö toiselle leirille, Riilahteen! Claudian äiti haki mut yheksältä bussipysäkiltä, ja oltiin Riilahessa perillä joskus yheltätoista. Matka ei kestänytkään yhtä kauan mitä luulimme, siksi oltiin aikaisemmin perillä.

Nukuimme Puutarhurimökissä, ja käytiin heti valtaamassa omat sänkymme. Kun kaikki olivat perillä kokoonnuttiin ruokalaan. Käytiin myös säännöt ja hevoset lävitse. Sain hoitsukseni Pepen.

Eka tuntu oli maastotunti, ja sain siihen hoitohevoseni Pepen. Aloin harjaamaan Papia, ja huomasin että väärä hevonen. Sekoitin siis nimet. Hoidin Pepen ja pistin sille kamat.

Ulkona sato paljon, mutta mentiin silti maastoon. Matkalla nähtiin peuroja ja lehmiä. Tehtiin rento käynti ja ravimaasto, kun hepat oli aika villejä.

Seuraavan tunnin menin Nikellä. Nikke on aika herkkäsuinen hevonen. Hoidon Niken ja se oli oikea symppis :)

Käveltiin alkukäynnit, jo sillon housuni tuli ihan märiks. Alotettiin ravaaminen, Nikke tuntu vähän hitaalta mutta muuten tosi kivalta. Sain Jessicalta hyviä vinkkejä käsiini ym. Laukattiin ympyröillä ja tehtiin nostoja käynnistä. Nikke oli tosi kiva, ehkä vähän hidas.

Loppuravailtiin ja käveltiin. Kirjotan kotona lisää :)

Kuva matkasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)