Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Lehtoharju 4 päivä

Tänään oli jo neljäs päivä... Kohta leiri loppuu :( En haluu täältä pois!

Tuntiteemana oli tänään este ja leikki. Estetunnille toivoin Pinniä, Humppaa ja Babaa. Leikkitunnille toivoin Babaa ja Paavoa. Sain molemmat ykköstoiveeni.

Verryttelin itsenäisesti, koska Tiia rakenteli esteitä. Tein molempiin suuntiin ravissa voltteja. Pinni oli aika löysä, ehkä sen takia että oli tosi kuuma. Verryttelin myös laukassa myös molempiin suuntiin. Napautin raipalla niin takajalat ei ollu niin löysinä. Muuten Pinni oli tosi hyvä, terävyyttä askellajeihin ois voinu tulla enemmän.

Lähti kaukaa
Hypättiin verryttelyksi pientä lankkuestettä oikealle. Se on ratana kakkosesteenä. Ratapiirustus alla. Pinni hyppäs hyvin, paikat ei kyl meninannu löytyä alussa. Pääsin hyppyihin kuitenkin suhteellisen hyvin mukaan, ja päästiin alaskin myötälaukassa.

Seuraavaksi hypättiin muurieste oikealta vasemmalle (rata yllä). Pinni tuli jäi liian kauaksi, mutta parin kerran jälkeen parani. Muuriltakin tuli aina myötälaukka. Kerran sain tosi hyvän lähestymisen, laukkakin oli sopivaa, eikä liian löysää! Hieno Pinni :)

Sitten tultiin n 70 cm rata, piirustus ylempänä. Ekalle esteelle Pinni tuli hienosti, jatkettiin myötälaukassa. Maiskutin, ettei laukka muuttuisi hitaammaksi. Kakkoselle tultiin hyvin, ja pääsin hyppyyn mukaan. Kolmonen meni myös hyvin, mutta nelonen meni ihan pohjaan, melkein pysähdyksestä. En halunnut jäädä suuhun kiinni -> sukelsin ja ylimyötäsin. Pinni tiputti esteen, vaikka oli oma vika kun laukka ei rullannut.


Sitten mentiin sama rata 80-90 tasolla. Kahelle vikalle tultiin aika pohjaan, mutta päästiin yli puhtaasti :) Vika rata mentiin aika reippaassa tempossa, ja juuri sen takia paikat ei sopinu niin hyvin. Mutta mielummin reippaasti kun löysästi. Loppuverkkasinja Pinni jatko toisella ryhmällä maastoon.

Teoriassa oli shettisagility, menin Röllin kanssa. Ponipoika oli aika villi, hyppäsi kolmen ravipuomin yli kerralla. saatiin 8 vp ohimenosta ja väärin tehdystä peruutuksesta.

Leikkitunnilla menin Baballa, kuten yllä lukee. Hoidin tammamamman ja pistin Baban kuntoon, ja en ottanut satulaa.

Verkattiin alkuravit, ja Baba oli perus hidas ittensä, kylläkin vähän reippaampi mitä satulalla. Napautin raipalla, ja Baba muuttui reippaammaksi. Ravailin laukassa rennosti tehden kaaria, voltteja ja sen sellasta. Baba oli tosi rento ja taipui hyvin. Verkkasin vähän laukassakin. Laukassa piti nostaa kädet ilmaan, ja nostin vähäksi aikaa. En viittinyt enempää, sillä Baba on semi säikky.

Ensimmäisenä "leikkinämme" oli kolmen sokeripalan pujottelu, laukassa kavaletin yli ja takasin lähtöpaikalle. Kyseessä oli kaksintaistelu. Mentiin kaksi kertaa, hävisin molemmat :D Baba oli vähän hidas, mutta pujotteli tosi hyvin! Baba on myös sen verran isokin...

Sitten vuorossa oli hippa. Baba ei ollut potkimisen takia mukana. Olin hippana, mun piti jahdata hevosia, koskettaa raipalla ja niin sain hevosne "itselleni" ja kyseisen hevosne ratsastaja joutui hipaksi. Kävin Rollen ja Kassun selässä, enempää en ehtinyt.

Seuraavaksi mentiin väärinpäin, poikittain, naistensatulassa yms käyntikisaa :) Sain kolme pistettä, kun tulin kolme kertaa ekana maaliin. Kerran valahdin alas, mutten muuta.

Huomenna menen kavaletteja Humpalla ja maastoon Baballa :)


2 kommenttia:

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)