Sivut

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Lehtoharju 6 päivä (kisat)

Tämänkin postauksen olen kirjottanut puhelimella, mutta jostain syystä sitä ei ole julkaistu. En muokkaa nyt tätä enempää, muuta kun lisäilen kuvat.

Tänään on jo leirin vika päivä ♥ :( On ollu tosi hauskaa, ruoka on ollu hyvää, ja jutut kivoja! Ei ehditty ottamaan kaksarituntia (tunnilla vain minä ja Heidi), koska muuten hevoset olisi menny liikaa tunteja. No, ensvuonna sitten!

Kisoihin toivoin Pinniä, Humppaa ja Babaa. Listassa luki, että olin saanut Humpan, ja että menisin luokan 60-70 cm. Muut ryhmät menivät ristikko/50-60 cm. Ihmettelin, että osaako Humppa hypätä hyvin? En oo ikinä hypänny sillä 50 cm isompaa!

Hain Humpan tarhasta, ja hoidin. Kaverini Eerika teki Humpalle hienon letin harjaan. Vaihdoin Humpalle uuden huovan, sillä sen huopa oli ihan märkä...

Lähdin kävelemään kentälle samaan aikaan muiden kanssa. Minä ja Kukka kävelimme ympyrällä kentän ulkopuolella, kun kaikki muut verkkasivat. Me osallistuimme siis vikaan luokkaan, eivätkä meidän hevoset menneet enempää kuin yhden radan.

Kun edellisten luokkien lähtijät oli palkittu, mentiin me vikan luokan osallistujat kentälle. Ravattiin alkuverkkaa molempiin suuntiin (oltiin Kukan kanssa kävelty noin puoli tuntia). Tein voltit joka kulmaan, Humppa taipui hyvin, ja ei painanut melkein yhtään kädelle. Ravailin molempiin suuntiin, jonka jälkeen aloin nostaa laukkaa pitkillä sivuilla, ja ravata lyhyet. Humppa nosti laukat hyvin, mutta ravisiirtymisessä oli vähän ongelmaa. Humppa kun ois halunnu jatkaa laukkaa :D Lopulta sain sen kunnolla raviin.

Verkkaesteeksi otettiin ykkönen oikealta (ratapiirustus alla). Tulin laukassa, joka oli vähän löysää eikä paikkakaan ollut hyvä. Pudotus tuli, mutta tultiin uudelleen. Toisella kerralla Humppa tuli tosi hienosti, paikkakin löytyi. Ei tullut pudotusta :)

Seuraavana verkkaesteenä oli nelonen. Katso ratapiirustus ylempää. Ekan kerran Humppa lähesty tosi hyvin, mutta vauhti vähän hiipui ja Humppa kiipesi. Sukelsin taas, ja Humppa melkein lensi nenälleen esteen jälkeen. Päivi sano, että mun pitäisi olla suorassa, eikä tarvitse näin pienillä esteillä kauheen paljon myödätä, koska Humppa ei osaa vielä kantaa itteään kauheen hyvin, ja autan sitä kaatumaan olemalla etukenossa.

Hypättiin nelonen uudestaan, ja päästiin puhtaasti yli. Saatiin jopa myötälaukka esteen jälkeen.

Kun kaikki olivat hypänneet verkkaesteen, menin parin muun kanssa kävelemään kentän ulkpuolelle. Olin lähtövuorossa tokavikana. Vähän ajan päästä lähdin kentälle, ja muistelin hetken rataa. Tervehdin ja suuntasin esteelle. Eka este meni hyvin, samoin toka. Kolmannelle jäin sisäohjaan kiinni, enkä vahtinut Humppaa pohkeilla. Humppa lähti jotenkin oudosti vetämääne steeltä sisäpuolelta, ja koska en ollut varuillani ohimenohan siitä tuli. Tein voltin ja jatkoin uudelleen kolmoselle. Loput esteet meni hyvin, ja tultiin jokaselta alas myötälaukassa.

Jäi tietysti vähän harmittamaan se ohiemeno, etenkin kun oli omaa syytä. Sijoituttiin luokassamme viimeisiksi, koska volttia tehdessäni meni paljon aikaa; aika oli 45 sekuntia. En edes päässyt uusintaan tekemään lyhyitä teitä :( No, ei se mitään! Laukattiin kunniakierros oikealla, ja Humpasta alkoi jo huomata kuinka se innostui ja ei jaksanut enään keskittyä. Kävelin loppukäynnit ja vein Humpan tallin kautta tarhaan. Sijoituttiin kuudensiksi.

Menin vielä pakkailemaan ja hyppimään trampalle. Isi tuli hakemaan mut ja Sofian kolmelta kotiin. Pysähdyttiin vielä ABClle, jossa nähtiin Eerika ja Kukka. Noin puol kuudelta oltiin kotona.

Oli ihan paras leiri ja ensvuon uudelleen ♥ !


Huomenna olen jo Riilahessa :) Sieltäkin tulee postauksia suunnilleen joka päivä, paitse että palaan jo torstaina.


Uusi ulkoasu tulee pian. 

3 kommenttia:

  1. 24 tuntia niin me ollaan kohta Riilahdes iltapalalla <3

    VastaaPoista
  2. Videoiko kukaan sitä sun kisarataa? Sen videon vois laittaa YouTubeen ja linkata tänne? :)

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin! Muista myös LIKE/DISLIKE napit :)